Bambu Pergola -sarja

Suunnitteletko rakentaa kauniin pergolan puutarhaan tai terassille tänä vuonna? Tehdasvalmistetun   bambu-pergola-pakkauksemme   avulla on helppo ja edullinen asentaa oma.

Ennen asennusta purkaa ja järjestä bambupaalut luokan ja pituuden mukaan. Pylväiden, palkkien ja palkkien mitat ovat erilaiset ja ne luokitellaan seuraavasti:

Jokainen bambu Pergola -sarja sisältää:

MÄÄRÄ DIAMETER (CM) PITUUS (CM) KÄYTÄ SITÄ
5 5-7 300 kattotuolit
4 8-9 300 Balkarian
4 8-9 400 Balkarian
4 9-10 300 viestiä

 

Vaihe 1

Valitse sopiva paikka bambu-pergolaan. Etsi tasainen pinta, jossa on tilaa 3 x 4 m suorakaidelle. Päätä missä haluat kulmapilarit ja mittaa 3 ja 4 m etäisyys kunkin pylvään välillä.

Kuinka rakentaa bambu-pergola

Aseta kaksi halkaisijaltaan 3 m pitkistä ja 9-10 cm bambu sauvoista halkaisijaltaan maan kanssa, 4 m etäisyydellä toisistaan. Jos pylväillä ei ole sama halkaisija kummassakaan päässä, varmista, että suuremmat halkaisijan päät ovat alaspäin, nämä ovat bambu supergolan pohjapäät.


Vaihe 2

Aseta 4 m pitkä bambuspalkki, jonka halkaisija on 6-8 cm, maassa olevien pylväiden alle. Mittaa 12 cm pylväiden yläosasta ja poraa 10 mm reikä pylvään ja palkin läpi. Kiinnitä bambupylväät mukana toimitetuilla M8 x 200 mm -pulteilla.

Toista sama vaihe pergolan toiselle puolelle ja kiinnitä pultit. Älä kiristä muttereita ja pultteja liikaa bambuvaurioiden välttämiseksi.

Kuinka rakentaa bambu-pergola

Tarkista, että kaikki nivelet ovat kunnolla kiinni, ennen kuin seisot molemmilla puolilla. Aseta kaksi kehystä pystyssä ja aseta rakenteet valittuun suuntaan.


Vaihe 3

Kun bambu-pergolan kaksi pisin puolta ovat pystyssä, voit nyt kiinnittää 3 m pitkät bambu-navat, joiden halkaisija on 6-8 cm. Aseta jokainen pylväs kummankin sivun yläosaan, yhdistä kaksi rakennetta. Kiinnitä pylväät aikaisempiin rakenteisiin samalla tavalla kuin vaiheessa 2. Älä kiristä muttereita ja pultteja uudelleen bambu-napojen vaurioitumisen välttämiseksi.

Kuinka rakentaa bambu-pergola

Tässä vaiheessa rakenteesi pitäisi pystyä seisomaan yksinään.


Vaihe 4

Aseta 3 m pitkät bambumehut, joiden halkaisija on 3-5 cm, bambupergolan päälle ja kiinnitä ne mukana toimitetuilla M8 x 180 mm -pulteilla ja muttereilla. Kattopalkin etäisyys on 60 cm (keskustasta keskustaan). Merkitse ensimmäinen reikä palkin keskelle (tarkalleen 2 m) ja mittaa kahdesti 60 cm vasemmalle ja oikealle. Tällä tavalla saat 5 merkintää palkkia kohti, johon voit porata 10 mm reikät.

Kuinka rakentaa bambu-pergola


Vaihe 5

Kun pergola on rakennettu oikein, voit hapottaa jokaisen nivelen   mustalla kämmenköydellä   (valinnainen)   piilottaaksesi metalliraudat ja peittämään katon   kämmenkatolla, jotta   saavutettaisiin lopullinen trooppinen kokemus.

UUSI!  Tilaa bambu-pergolan   kiinnittämistä varten erityisesti kehitetyt pohjalevymme   yleisten bambuvarren haltijoille .

Kuinka rakentaa bambu-pergola