Mukautettu tilaus

Bambu-tuotteet ovat paras ympäristöystävällinen valinta oikeisiin kestäviin rakennushankkeisiin

Onko sinulla ainutlaatuinen bambu- tai räätälöity malli, voimme vihdoin auttaa sinua!


Tarjoamme yhteistyössä kumppanimme Bamboo Import Europe -yrityksen kanssa ammattitaitoisia palveluita, joissa voimme räätälöidä tai rakentaa eksklusiivisia bambutuotteita. Tarvitsetpa sinä / yrityksesi meitä leikkaamaan  bambukeppuja tai  bambu-aitapaneeleita  tiettyyn kokoon tai vaatisitko räätälöityjä bambuhuonekaluja hotellille tai ravintolaan, voit luottaa meihin. Suosittelemme tarpeidesi perusteella sopivimpia bambumateriaaleja parhaiden tulosten saavuttamiseksi.  

Esimerkkejä aikaisemmista hankkeista

Bambutuonnista saadaan paras bambusuunnittelu kotiin ja puutarhaan sekä yksityisasiakkaille ja yrityksille.


Täältä löydät kourallisen esimerkkejä työstämme; räätälöityistä bambuhuonekaluista,  bambu-säleiköstä ja verhouksista  ,  rakenteista tai räätälöityistä bambu-aitapaneeleista, voimme tehdä kaiken.

Räätälöity bambu seinäverhous parkkipaikoille

Räätälöidyt bambuhytit Floriade 2012: lle

Räätälöidyt bambu-pergolat urheiluseuroille

Räätälöidyt bambu ruokapöydät ja huonejakajat

Vihreät bambu sauvat myymälöissä

Räätälöidyt bambuhyllyt


Kuinka täytät hakemuslomakkeen?

”Mikä on 5 x 5 bamburakenteen hinta?”  Näihin tai vastaaviin kyselyihin on lähes mahdotonta vastata, koska ne eivät sisällä tarpeeksi hyödyllistä tietoa. Mitkä ovat rakenteen mitat, mitkä halkaisijaltaan palkit haluat, minkä tyyppinen katto mielessä on, mihin rakenne asennetaan …

Paras ja tarkka tarjous on tärkeää, että paljastat projektista mahdollisimman yksityiskohtaisesti, alla on joitain vinkkejä:

Ilmoita haluamasi mitat selkeästi, piirustuksella, valokuvalla tai luonnosella (jonka voit helposti ladata hakemuslomakkeeseemme).

Kuinka sitä käytetään? Sitä käytetään esimerkiksi sisätiloissa, puutarhassa, parvekkeella, seinälle kiinnitettynä, itsenäisenä esineenä jne.

Minkälaisia ​​bambumateriaaleja meidän tulisi sisällyttää esimerkiksi suunnitteluun, kerro meille, mitä bambukeppejä, aitalevyjä tai laminoituja bambukerroksia käytät.

Ilmoita myös materiaalin suositeltava väri ja paksuus. Jos mahdollista, anna meille budjetti, jotta voimme esittää realistisia ratkaisuja.

YMPÄRISTÖISET BAMBOO-TUOTTEET RUOTSIN MARKKINOIDEN KANSSA KOTI- JA LIIKETALOISSA!