Bambutuotteet ovat paras ympäristöystävällinen valinta oikeisiin kestäviin projekteihin

Bambu on VAIN ympäristöystävällistä kestävää materiaalia!!

Se on ruoho, joka kasvaa uskomattomalla nopeudella, mutta on kuitenkin vahvempaa kuin useimmat puulajit. Siksi se soveltuu kestäväksi ja ympäristöystävälliseksi rakennusmateriaaliksi, ja juuri siksi valitsimme bambulattioiden jakelun Suomen markkinoille.

Bambu on periaatteessa ehtymätön luonnonvara, koska se kasvaa erittäin nopeasti (jopa 1 metri päivässä) ja koska vain vanhemmat varret korjataan, nuoremmalla bambulla on enemmän tilaa kasvulle, mikä antaa suuremman sadon. Bambu on nopeimmin kasvava kasvi maan päällä. Kestää vain neljä vuotta, ennen kuin uusi bambu kasvaa niin suureksi, että se voidaan potkaista samasta rungosta. Siksi bambu on ympäristöystävällisempi ja kestävämpi kuin puu.

Bambu on myös kestävää, ja sen pinta ylittää suurimman osan lattioissa käytetystä puusta kovuuden ja kestävyyden suhteen. Esimerkiksi bambu on kovempaa ja kestävämpää kuin pyökki, tammi ja saarni. Tämä kestävyys takaa kestävän lattian ja pitkän käyttöiän. Ainutlaatuinen kasvunopeus yhdessä tehokkaan tuotannon kanssa tarkoittaa, että bambu itse asiassa imee itseensä enemmän hiilidioksidia kuin se vapauttaa tuotannon ja asiakkaalle kuljetuksen aikana. Tämä on vain yksi monista syistä, miksi yritys on päättänyt myydä bambutuotteita hollantilaiselta valmistajalta, joka on erikoistunut C02-neutraalien bambutuotteiden ja korkealaatuisten rakennusmateriaalien valmistukseen.

Liukastumisenkestävyys vaikuttaa myös siihen, että bambulattia soveltuu erinomaisesti niin kotitalouksille kuin yrityksille. Samaan aikaan bambu on myös hyvä rakennusmateriaali, varsinkin kun se on erittäin stabiili muotoiltavissa ja siihen vaikuttaa vähemmän ilman muutoksia.

Ympäristöystävälliset bambutuotteet ovat ratkaisu ikuisen kestävyyden aikakaudella! !

BAMBUTUOTTEET OVAT KESTÄVIÄ & VAKAISIA, YMPÄRISTÖ- JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLISIÄ SEKÄ TAKUUN HUIPPULAATUA!

Bambu on ”ääretön” luonnonvara, joka kasvaa nopeammin kuin mikään muu kasvi, kun bambupuut kasvavat noin 1 metrin vuorokaudessa – ja ovat CO2-neutraalit koko elinkaarensa ajan.

Yhä useammat kuluttajat valitsevat tietoisesti yrityksiksi kestäviä ja ympäristöystävällisiä rakennusmateriaaleja, joita olet todennäköisesti jo saanut. Bambusta on tullut viime vuosina tärkeä vaihtoehto monille perinteisille puutavaroille, ja kysyntä vain kasvaa tulevaisuudessa. Loppujen lopuksi bambu kasvaa paljon nopeammin kuin tavalliset puut ja on poikkeuksellisen vahva, joten se on ihanteellinen materiaali lukemattomiin koriste- ja rakenteellisiin käyttötarkoituksiin.

Toimittajistamme on nopeasti tullut yksi maailman suurimmista bambun maahantuojista. Koska he hoitavat oman bambutuotannon ilman välikäsiä, voimme taata parhaan laadun alhaisin hinnoin.

✓ Suora tuonti ja vienti on mahdollista tuotantolaitoksistamme Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.
✓ Ammattimainen neuvonta ja tuki erityisiin bambuprojekteihin.
✓ Laadunvarmistus ja markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat.
✓ Mahdollisuus tuottaa ja toimittaa ainutlaatuisia tai mukautettuja malleja.

Toisin sanoen olemme todellinen kumppanisi, jos etsit luotettavaa lähdettä saavuttaaksesi bambutavoitteesi. Siksi voit olla varma, että teemme kaikkemme antaaksemme sinulle parhaat neuvot ja tukeaksemme sinua yksityisasiakkaana ja/tai yrityksellesi.


BAMBU ON PARAS MILJÖVÄNLIGA MATERIAALI BAMBU ON PARAS KÄLLAN FÖR ATT TILLVERKA YMPÄRISTÖ KESTÄVÄT EKOTUOTTEET.

Bambu ei ole vain bambu, koska bambu on ”ääretön” luonnonvara!
BAMBU HYVYYS
”Ei puu voi tehdä mitään, mitä bambu ei voi.”

Toisaalta bambulla on monia muita sovelluksia, joita puulla ei ole. Asiat, kuten vaatteet, polkupyörä, hammasharja, hiili, alkoholi ja uskoisitko bambusta valmistettua olutta? Bambu on todella kestävää puuhun verrattuna. Tuotteihimme ei tarvitse lisätä lyhennettä ”FSC”. Bambu kertoo ”KESTÄVÄ KEHITYS” alla kepsar och djärva.

Bambun monien mahdollisten käyttötarkoitusten lisäksi on yksi tekijä, joka kiinnittää entistä enemmän huomiota bambun ympäristömerkittävyyteen ja ekologiseen arvoon. Puhumme sen kyvystä kasvaa kypsäksi hyvin nopeasti. Se vastaa myös bambutäytteiden nopeampaa täydentymistä luonnossa vain 3-5 vuodesta sadonkorjuuseen. Vertaa sitä puihin, jotka kestävät vähintään vuosikymmenen!

Bambu on nopeimmin kasvava kasvi planeetalla! Tämä tarkoittaa erittäin nopeaa täydennystä sadonkorjuun jälkeen. Bambulla on vain 3–5 vuotta satoa, joten se on maailman kestävin luonnonmateriaali! Bambu voi korvata puun käytön lähes kaikissa sovelluksissa. Paperista, vaatteista, voit jopa tehdä teetä. Bambu ei tarvitse lannoitteita tai torjunta-aineita tai muuta tieteellistä maatalouspanosta leviäkseen hyvin.

Silmiinpistävin piirre on kuitenkin kauniiden jyvien luonnollinen kauneus, joka antaa selkeän muotoilun ilmeen.

Tiedämme, kuinka tärkeitä ympäristöystävällisyys, kestävyys, laatu ja tuoteturvallisuus ovat projektillesi. Siksi kaikki bambu-tuotteemme on sertifioitu korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti ja valmistajamme oman tiimin valvoma laatu.

MITÄ KESTÄVÄ KEHITYS ON – Se on hyvä opas todelliseen kestävään kehitykseen

Kestävyys. Mikä se tarkalleen on? Se, että välitämme toisistamme ja maailmasta, on selvää useimmille meistä. Mutta menitkö yksityiskohtaisesti siihen, mitä kestävällä kehityksellä oikeastaan ​​tarkoitetaan? Linkin alta löydät systemaattisen yleiskatsauksen kestävän kehityksen tärkeimmistä asioista. Kun olet valmis, tiedät kaiken siitä, mitä talon kestävään muotoon tarvitaan.

Mikä on kestävä talo? Kestävälle talolle on ominaista se, että se on rakennettu ympäristöystävällisistä tai kierrätettävistä materiaaleista. Lisäksi sen energian ja resurssien kulutuksen on oltava pienempi. Ja sitten sen pitäisi käyttää vaihtoehtoisia lämmitysmenetelmiä. Lyhyesti: Talo, joka koostuu materiaaleista, jotka ovat vaikuttaneet mahdollisimman vähän ympäristöön koko talon elinkaaren ajan.

Onko kestävyys hyväksi taloudellesi? Lyhyt vastaus on KYLLÄ! Mikä on hyväksi ympäristölle, on hyväksi myös taloudelle. Ainakin voidaan väittää, että kestävä kehitys on todella hyvä pitkän aikavälin taloudellinen sijoitus. Taloustieteilijät tulkitsevat kestävyyden antamaan tuleville sukupolville vähintään saman hyvinvoinnin kuin me elämme. On selvää, että myös luonto ja ilmasto ovat tärkeitä hyvinvoinnille – ja siksi kuluttamissamme luonnonvaroissa voi olla syytä säästää nykyään. Sitä käytetään yhä enemmän rahoitusvälineissä.

Källa:  https://groenforskel.dk/hållbarhet

Uhkaako bambun tuotanto pandoja?

Inte alls. Det bör förstås att pandabjörnar (både den lilla pandaen och den gigantiska pandaen) lever i de bergiga områdena i centrala Kina, där de främst använder de lägre arter av bambu som den viktigaste matkällan. Således bor de långt borta från områdena där de jätte- bambusarter som Moso brukade göra bambuskolv växer. Dessutom är det Moso-bambuarter som inte ens erkänns som mat av pandabjörnar. Så produktion av Moso-bambugolv utgör absolut ingen fara för pandaen!