TIETOA PALAUTEEN JA POISTAMISMUOTOISTA

Ostoksen peruuttamisesta on ilmoitettava meille 14 päivän kuluessa oston toimittamisesta ja peruutuksesta sinun on palautettava 14 päivän kuluessa toimituksesta. Lisäksi tarjoamme lisäpalvelua kaikille asiakkaillemme ryhmittelyssä vaihtaaksemme ostetut tavarat toiseen toivottavaan lattiamalliin.

Voit myös käyttää normaalia peruutuslomaketta ja palata.

Löytö, hän  on peruuttamislomaketta

Tuotteen kunto kun palautat sen.

Olet yksin vastuussa tuotteen arvon heikkenemisestä muun käsittelyn kuin tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja tavan määrittämiseen tarvittavan käsittelyn vuoksi.
Toisin sanoen – voit kokeilla tuotetta samalla tavalla kuin jos kokelisit sitä fyysisessä myymälässä.
Jos tuotetta testataan yllä kuvatun lisäksi, uskomme sen käyvän, mikä tarkoittaa, että kun peruutat oston, saat vain osan oston määrästä tai sen kokonaan tuotteen kaupan arvosta riippuen.
Siksi sinun on tehtävä sama asia kuin voit fyysisessä kaupassa saadaksesi täyden ostohinnan.

Voit kokeilla   tuotetta, mutta älä käytä sitä todelliseen käyttöön.

Lähetämme sähköpostia, kun asiakas pahoittelee tai ilmoittaa. Jos olet lähettänyt tavaran valitettavasti tai valituksen, saat aina sähköpostia, kun saamme tuotteen. Sähköpostiviestissä saat tietoja jatkokäsittelyyn, joka liittyy pahoittelusi / valituksen käsittelyyn. Palautuksen yhteydessä
paketteja ei lähetetä pyynnöstä.
Meille pyynnöstä palautetut tavarat evätään vastaanottamisesta. Jos tavarat palautetaan ilman tietoja ostajasta, laskua, tilauksen vahvistusta tai jotain muuta, joka voi tunnistaa kyseisen tilauksen, BYG_ECOHOME / www.bambusta-eko-tuotteita.fi ei ole vastuussa yhteydenpidosta ostajaan.

Ilman näitä tietoja lähetetyt tuotteet hylätään 30 päivän kuluttua, eikä vaatimuksia voida sitten vaatia  .