Tuotteet bambuhuoltoon

Bambu on kaunis luonnontuote, mutta samoin kuin puutuotteiden kanssa, se sää, kun se altistetaan ulkotiloille.

Bambutuotteiden ylläpitosäännöt

Jotkut halkeamat ja tahrat, erityisesti suurissa bambutangoissa, ovat yleisiä, mutta ne EIVÄT vaikuta tikun laatuun

Pitkän aikavälin säilyttämistä varten kaikki bambutuotteet on käsiteltävä joskus sen jälkeen, kun asennus on viimeistelty välittömästi erityisellä bambujen suojaajalla / huoltotuotteilla ja käsitellään sitten 6–12 kuukauden välein.

Siksi on suositeltavaa ylläpitää säännöllisesti bambukoristeita, aitaa, huonekaluja, rakenteita jne. Olemme kehittäneet useita erityisiä bambuhuoltotuotteita, jotka suojaavat ja hoitavat bambuaineistosi.
Unohditko ylläpitää bambu-aitaasi ja muutit sen harmaaksi? Ei ongelmaa, jopa haalistuvaan bambuun, olemme kehittäneet sarjan tuotteita, jotka voivat palauttaa alkuperäisen värin. Alla on lyhyt kuvaus:
  1. Bamboo Protector / Bambusuoja: Suojaa bambua UV-sääolosuhteilta.
  2. Bamboo Booster / Bambu vahvistin: Ravistaa bambua ja antaa sille mukavan syvän värin.
  3. Grey-Go: Puhdistaa haalistua bambu.
  4. Bamboo Renovator Natural / Black: Bambuparantaja luonnollinen / musta: Säätelevän bambu alkuperäisen värin palauttamiseksi.
  5. Ground Protector / Maasuojus: Maahan asetettujen bambu sauvojen suojaamiseksi mätäältä..
  6. Bambus Topcoat: Bambupäällyste: Suojaa bambuvaneria kulumiselta, tahroilta ja värimuutoksilta.
  7. Bamboo Shield /Bambukilpi / Bambu-näyttö: Suojaa bambukoristeita ja sivuraiteita sääolosuhteilta.

Kuinka ylläpitää ja hoitaa bambuvaakoja

Ennen kuin suojaat bambu-napoja säältä ja halkeilulta, on tärkeää tietää muutama perussääntö bambu-materiaalien kanssa työskennellessä:

Bambun yleiset ominaisuudet ja huoltovinkit

• Jokainen bambupylväs on ainutlaatuinen, joten värit voivat olla bambutuotteessa mahdollisia.
• Bambutuotteen jokaisen tangon halkaisija voi vaihdella hieman.
• Pystysuuntaisia ​​halkeamia voi / tulee esiintyä bambupylväissä. Puun tavoin bambu laajenee tai kutistuu lämpötilan tai kosteuden muuttuessa. Halkeamilla ei kuitenkaan ole vaikutusta bambuaidan rakenteelliseen eheyteen.
• Bambua käytetään ulkoilmassa, säällä ajan myötä. Suosittelemme bambutuotteiden käsittelyä vuosittain Bamboo Protectorilla, joka on erityisesti kehitetty UV-säteilyä kestävä läpinäkyvä tiiviste, joka säilyttää luonnollisen värinsä.

Jos et pysty maksamaan Stripellä ja / tai GooglePayllä luottokortilla, sinulla on yksityis- tai yritysasiakkaana mahdollisuus maksaa pankkisiirrolla, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi laskun.
Muista syöttää tilausnumerosi pankkisiirrolla tai sähköpostiosoitteesi, jota käytit tilauksen luomisessa.

Bambu on luonnollinen materiaali ja sitä on siksi käsiteltävä jatkuvasti, jotta se pysyy kauniina ja pidentää sen käyttöikää.

Tässä annamme sinulle hyviä neuvoja siitä, miten käsitellä bambutuotettasi, jotta voit nauttia niistä monien vuosien ajan.
Paikalliset sääolosuhteet ja ulkoiset olosuhteet voivat aiheuttaa tummia täpliä ja sieniä / homeita bambutuotteessasi.
Täältä löydät hyviä neuvoja ennaltaehkäisyyn ja hoitoon:
-Kuivaa lika ja roiskeet pinnoille välittömästi vähentääksesi tummien pisteiden riskiä (erityisen tärkeää ulkobambutuotteiden kanssa).
-Pyyhi bambutuotteet säännöllisesti pehmeällä, kuivalla liinalla. Lisää puhdistukseen muutama tippa orgaanista saippuaa 3 litraan vettä.
-Pese / puhdista bambutuotteesi vähintään 2 kertaa vuodessa. Aloita poistamalla kaikki pöly pölyliinalla tai pölynimurilla. Pese sitten bambu tuote saippuavedellä, rodalonilla tai muulla vastaavalla puhdistusaineella ja desinfiointiaineella kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi kuivalla liinalla tai anna bambutuotteen kuivua ilmassa.

Sieni -infektioiden ehkäisy.

Voit myös estää sieni -iskuja, tässä suosittelemme homeen estoaineen käyttöä, joka estää homeen / sienen esiintymisen siellä sekä pese / puhdista bambutuotteesi. Voit ostaa tuotteen paikallisesta rautakaupasta.
On tärkeää, että levität tuotteen täysin puhtaalle pinnalle. Kun käsittelet bambutuotetta, pyyhi ne ensin vääntyneellä liinalla ja levitä sitten.
Jos sieni on ilmestynyt bambutuotteeseesi, suosittelemme taistelemaan tätä vastaan ​​homeenpoistoaineella, joka on myös puhdistus- ja desinfiointiaine ja jota voi ostaa myös paikallisesta DIY -kaupasta. Tässä on tärkeää puhdistaa ne ensin kokonaan, jotta lika ei kehittyisi sieniksi / homeeksi homeenpoistoaineen käsittelyn jälkeen.

1. Vältä suoraa kosketusta maaperään

Vältä suoraa kosketusta maaperään, jotta bambu ei mätää. Asennettaessa esimerkiksi bambu-aitauksia, on suositeltavaa asentaa aita vähintään 2 cm: n päähän maasta. Bambustappien hautaamista maahan ei suositella, elleivät ne ole päällystetty erityisellä bitumimaalilla tai tervalla, joka voi tarjota tietyn suojan.

2. Älä käytä kynnet bambu sauvoihin

Bambukuitujen anatomisesta rakenteesta johtuen, jotka kaikki kulkevat samassa pituussuunnassa, kynsien pakottaminen bambuun johtaa halkeamiseen. Ruuveja voidaan käyttää, jos bambu-napaan on porattu hiukan pienempi ohjausreikä.

3. Käsittele bambua asianmukaisella tavalla

Bambu pudottaminen maahan tai lyöminen vasaralla voi aiheuttaa halkeamia ja halkeamia. Siksi bambua tulisi käsitellä ja asentaa huolellisesti, mieluiten kokeneiden asentajien toimesta.

Suojaa bambu-aitauksia

Bambujen sään estämiseksi (ja tiettyyn jatkuvaan halkeiluun) on pinnalle levitettävä 2 kerrosta erityistä tiivistekerrosta. Korkealaatuinen bambutiiviste tunnustetaan korkealla kosteuden ja ultraviolettisäteilyn kestävyydellä. Tällainen tahra tai tiiviste sisältää vettä hylkivää säilöntäainetta, kuten vahaa, parafiinivahaa tai hartsia, ja sideainetta, joka minimoi hajoamisen, kutistumisen ja turpoamisen.

Tiiviste, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset, on Bambu Suoja, erityisesti kehitetty läpinäkyvä tiiviste, jolla on erinomainen UV-suoja. Bambu Protector on levitettävä bambu pintaan, mutta myös luonnollisesti suljettuihin solmuihin bambu-aidan yläosassa. Tiiviste estää bambukuituja imemästä kosteutta ja vähentää kosteuden vaihdon määrää ja nopeutta ilmakehän kanssa.

Optimaalisen suojan takaamiseksi suosittelemme Bamboo Protectorin käyttämistä vuosittain tai joka toinen vuosi (sääolosuhteista riippuen), koska se varmistaa bambutuotteidesi pitkäikäisyyden. 

Käsitellyt bambu-aitapaneelit

Jos bambu-aidat ovat kunnossapito ja asennus oikein, ne voivat kestää jopa 15-20 vuotta.

Palautunut rapaantunut bambu

Kaikki luonnonmukaiset (keltainen väri) bambutuotteet, jotka on tarkoitettu käytettäväksi ulkona, tulee käsitellä Bamboo Protection -aineella, jos keltainen väri halutaan säilyttää.
Jos aitaa ei käsitellä, se saa 1-3 vuoden kuluttua patinan harmaalla/mustalla merkinnällä.
Nämä voidaan pestä pois etikkavedellä tai parhaiten Bamboo Cleaner -aineella.
Tämän jälkeen voit antaa sille myös Bamboo Renovator, joka sisältää kellertävän tahran värin raikastamiseksi.

Vaikka bambu-aita on säässä, se voidaan silti palauttaa. Käytä Grey-Go bambuvärisaneeraaja pintaan ja tarkkaile, kuinka alkuperäinen keltainen väri ilmestyi taianomaisesti uudelleen.

Lisätietoja erityisestä bambuhuoltotuotteet löytyy kunkin tuotteen kuvauksesta.

Lisätietoja erityisistä bambuhuoltotuotteistamme löytyy kunkin tuotteen kuvauksesta täältä: https://bambusta-eko-tuotteita.fi/product-category/maintenance-products