Asennus jättiläinen bambu-aitapaneelit

Katso myös nämä videot eri bambupaneelien asentamisesta klikkaamalla linkkiä tästä: https://youtu.be/8Sjah-Ub5Q4 ja täältä https://youtu.be/653OEW09RjE ja täältä https://youtu.be/ qezi -vnb8Kw

Jättiläiset bambu-näytöt ovat kauniita ja kestäviä ja vaativat kunnollisen kokoamisen painonsa vuoksi. Koska bambu on pyöreän muotoinen, olemme suunnitelleet erityisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun bambupuristimen, jonka avulla kaikki voivat helposti asentaa bambupuutarhan näytön.Manuaaliset ruostumattomasta teräksestä valmistetut bambupihdit halkaisijaltaan 6-8 cm bambuaitalevyjen asentamiseen.

1. Mittaa paikat, joihin puutarhapylväät asetetaan. Kaivaa sitten suuret reiät nähdäksesi voidaanko navat sijoittaa oikein.

2. Asenna ruostumattomasta teräksestä valmistetut bambupuristimet ensimmäiseen puutarhapuiseen puun. Mittaa ylhäältäpäin löytääksesi oikea etäisyys puristimien sijoittamiseen.

3. Mittaa puristimet siten, että ne asetetaan suoraan kahden vaakasuoran bambutappin alle. Esiporaus on välttämätöntä. Aseta M8-pultti puristimen ja seulan läpi ja kiinnitä se M8-mutterilla.

(Huomio! Koot vaihtelevat bambu-näytön koon mukaan. Tässä oppaassa määritetty koko on esimerkki.)

4. Nyt bambu-seinä on juuttunut toiselle puolelle. Aseta tuki alareunaan, jotta voit valmistaa toisen puutarhapostin asennusta varten. Asennettuaan 4 kiinnikettä bambu-seinä ripustaa kauniisti puutarhapylväiden väliin.

5. Kiristä pylväät ja varmista, että ne ovat tasaisesti.

6. Valinnainen: Saadaksesi mukavan ja täydellisen ilmeen, voit peittää puiset puutarhapostit puoliympyrällä bambu sauvalla. Reiät tulisi aina porata etukäteen.