Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatossa seistä   festivaaleja, juhlia ja tapahtumia, sitähän Alankomaiden innovatiivinen suunnittelutoimisto   4 pikkulinnut  keksitty. Ainutlaatuinen konsepti on osoittanut suurta menestystä viimeisillä festivaalikausina.

 Suunnittelijoiden kuvaama ”  trooppinen hangout ” tarjoaa kätevän tavan rentoutua kuumina kesäkuukausina, mutta on myös erinomainen sosiaalinen kokoontumispaikka suurille tapahtumille.

Bambu riippumatto jalusta

Korkealaatuisia Guadua-bambu-napoja 

4 Little Birds   on neljän suunnittelijan ja insinöörin ryhmä, jolla on intohimo bambuun. Bambu-riippumatossa olevien osien laatu on ratkaisevan tärkeä bambun suunnittelulle ja mainostamiselle ympäristöystävällisenä rakennusmateriaalina. He etsivät   vahvimpia bambubaareja  ja löysivät luotettavia kumppaneita   Bamboo Import Europe -yrityksestä.  Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla avainasemassa näiden bambu-riippumattojen kehittämisessä.

Bambu riippumatto jalusta

Hyvän suunnittelun salaisuus on luoda yksinkertaisia ​​ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. Tämä on erityisen tärkeää bambua käsitellessä, koska luonnollinen kapenevuus ja halkaisijoiden epäsäännöllisyys aiheuttavat usein suunnitteluongelmia.

4 pikku lintua   on käsitellyt nämä ongelmat käyttämällä teräskaapeleita ja mukautettuja korkkeja, jotka sopivat täydellisesti bambu sauvojen päälle. Heidän nerokas järjestelmä yhdistää pylväät ja luo erittäin vakaan riippumaton jalustan, joka voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa pintaan.

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Bambu riippumatto jalusta

Lisätietoja näiden bambu-riippumattojen vuokraamisesta tai ostamisesta on Tropical Hangout -sivustolla