Bambu-seinäpeitteet luovat kodissasi välittömästi ainutlaatuisen ilmapiirin. Se on myös moderni ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kauppojen ja liiketilojen sisustamiseen. Bambu seinäpeite on helppo asentaa, ei vaadi huoltoa ja on erittäin kestävä.

Jos etsit alkuperäisiä seinäkoristeideoita kotiisi, terassillesi tai toimistollesi, kuin ehkä pidät, tämän sivun esimerkit saavat inspiraatiota. Tietysti kaikki esillä olevat bambu-materiaalit näytetään suoraan   verkkokaupassamme  .

Bambu seinäverhous

Sisustussuunnittelijat yhdistävät nykyään hankkeisiinsa yhä enemmän ympäristöystävällisiä ja kestäviä rakennusmateriaaleja. Moson bambupylväät   ovat sen vuoksi erittäin suosittuja seinäpinnoitteisiin. Tämän kiinalaisen bambulajin luonnollinen kiiltävä keltainen väri säästää aikaa, koska tiivistysainetta tai lakkaa ei tarvitse levittää.

Puoli pyöreä bambu sauva seinäpäällysteenä

Puolipyöriä bambupylväitä   voidaan käyttää myös seinäpeitteinä tai seinäkoristeina (kuten yllä olevassa kuvassa). Nämä puoliksi halkaistu bambu-navat ovat kevyitä ja helppo ruuvata seinään.

Toimisto bambu-seinäpeitteellä

Etelä-Amerikan   bambupylväät Guadualla   luovat erittäin kestävän ja dramaattisen seinäpeitteen. Nämä suuret halkaisijaltaan olevat bambupylväät voidaan asettaa seinää vasten, kun taas puun lankut ylä- ja alaosassa pitävät bambupylväät paikoillaan.

Kylpyhuone bambu seinäverhouksella

Tonkin-tikkuilla on luonnollinen valkea-keltainen väri, joka on kauniisti vastakkaisessa tämän kylpyhuoneen suunnittelussa näkyvän tummanharmaan taustan kanssa. Tonkin bambu versot   ovat vähemmän herkkiä lämpötilan ja kosteuden äärimmäisille muutoksille, joten se on sopivin bambu tyyppi kylpyhuoneen seinien peittämiseen.

Kokoushuone bambu-seinäpeitteellä

Bambukelat on kehitetty erityisesti peittämään seinät ja sivut. Niitä voidaan käyttää sisällä ja ulkona, ja ne on erittäin helppo kiinnittää seinään. Esitetyt  bambuvalssit  ovat 250 cm leveitä ja 250 cm korkeita, ja niitä on saatavana tummanruskeina ja luonnollisina väreinä.

Bambu seinäverhousMusta bambu seinäverhous

Toimisto mustalla bambu seinäverhouksella

Mustat bambuvalssit, joita käytetään toimiston seinäpeitteinä.

Bambu-seinäverhouksen kiinnittäminenMusta bambu seinäverhouksen kiinnittäminen

Bambuvalssat on helppo asentaa ruuveilla seinää vasten    . Sisäiset galvanoidut teräslangat pitävät bambukepit paikoillaan.

Patio mustalla bambu seinäverhouksella

Bambu-näytöt ovat erinomaisia ​​terassien tai terassien seinien kunnostamiseen. Nämä   mustat bambupaneelit   luovat heti trooppisen ja viihtyisän patio-ruokailutilan.

Sisustus bambu-seinäpeitteelläParveke mustalla bambu-seinäpeitteellä

Luonnolliset ja mustat bambuvalssit kodin ja parvekkeen seinäkoristeina.

Patio mustalla bambu seinäkoristeella

Mustat bambuvalssit, joita käytetään terassin seinäpeitteinä.

Halkaistu bambu seinäverhous

Jaetut bambuvalssit   ovat erinomaisia ​​eksoottisen kodin sisustuksen luomiseen. Katsaus antaa leikkisä vaikutelman yhdessä taustan kanssa ja voidaan sijoittaa joko vaaka- tai pystysuunnassa.

Hierontahuone bambu seinäkoristeella

Jaetut bambuvalssat, joita käytetään seinäkoristeena hierontahuoneessa ja viimeistelty puolipyöreillä bambu sauvoilla.