Bambu-näyttö voi muuttaa puutarhasi, terassisi tai parvekkeesi viihtyisäksi ja eksoottiseksi paratiisiksi. Näillä 26 bambuaita-idealla voimme näyttää mielellämme kauniita esimerkkejä ja mahdollisuuksia.

Bambu-aidat ovat saatavana joko rullina tai paneeleina. Bambu-aitajyrät   sopivat parhaiten olemassa olevan seinä-, puu-aidan tai verkkolevyn peittämiseen. Bambu-näytöt   sitä vastoin ovat parasta käyttää itsenäisinä aitapaneeleina tai väliseinäinä yksityisyyden lisäämiseksi kahden puutarhan välillä.

Bambu miekkailu

Antaaksesi betonikatolle koristeellisemman ja luonnollisemman ilmeen, asiakas on päättänyt täyttää seinäpistorasiat yksittäisillä   bambukepillä  . Kuten yllä olevassa esimerkissä esitetään, bambujen yhdistäminen muihin materiaaleihin antaa usein erittäin ainutlaatuisen ja modernin ilmeen.  Erityinen läpinäkyvä tiheämpi   levitetään bambu estää aidan sää ulos ja maksimoida sen kestävyyttä.

Musta bambu miekkailu

Tässä puutarhassa käytetään   mustia bambu-aidarullia   ja halkaisijaltaan suuria bambuja. Aidarullat on kiinnitetty seinää vasten ja päättyvät sinkkivarralla yläosassa bambukaton kestävyyden maksimoimiseksi. Bambupylväät on myös peitetty yläpäädyistä veden ja roskien välttämiseksi.

Bambu miekkailu

Bambujen käyttö parvekkeilla tulee erittäin suosituksi, koska ne tarjoavat välittömän yksityisyyden kohtuuhintaan. Bambu-aitatelat, joiden   korkeus on 1 m ja 2,5 m, sopivat täydellisesti bambu-parvekeseinämien valmistukseen, ja ne on helppo kiinnittää vaijerinauhoilla.

Bambu miekkailu

Tämä terassi sisälsi ruma betoniseinä. Seinän peittäminen   bambu-aidarullailla   muutti sen aurinkoiseksi ja trooppiseksi oleskelualueeksi. Koska kaikki aidarullien bambukepit on kytketty galvanoituun teräslankaan, ne on erittäin nopea ja helppo asentaa.

Musta bambu miekkailu

Aikaisemmin tavallinen läpinäkyvä ketjun aita on nyt kaunis musta bambu-näyttö, jossa on pieni läpinäkyvyys. Yksi bambu-aidarullien eduista on, että voit sijoittaa ne helposti eri kulmiin tai muotoihin. Solmukääreillä voit helposti kiinnittää bambuvalssat verkkolevyihin.

Bambu miekkailu

Tämä valtava bambukuvakehys kutsuu sinut unelmaan seuraavasta lomasta. Runko istuu   halkaistuun bambukattoon   ja on tehty   halkaisijaltaan suurista kiinalaisista bambu sauvoista . Bambukuvakehyksen kulmat on viimeistelty   manilaköydellä  .

Bambu miekkailu

Onko sinulla jotain muuta kuin tavallista   puuaitaa  ? Sitten valssatut bambu-aidat ovat erinomainen ratkaisu puu-aidan muuttamiseksi pieneksi trooppiseksi paratiisiksi.

Musta bambu miekkailu

  Indonesiasta tulevat mustat bambukatot ovat loistavia luomalla vankka ja vaikuttava yksityisyysnäyttö puutarhaan. Tässä esimerkissä omistaja lyhensi joitain paneelin tavanomaisista bambubaareista leikkiefektin luomiseksi. Välttämiseksi sään,   bambusta suoja  levitetään bambu puutarhaan näyttö.

Bambu miekkailu

Bambu-aidalla on vain vähän läpinäkyvyyttä ja se tarjoaa puutarhaan suurimman yksityisyyden. Ne on helppo kiinnittää toisiinsa puisilla aitapylväillä ja erityisesti kehitetyillä   ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla puristimilla  . Nämä   Indonesian bambuaidat   ovat saatavana levyinä, joiden korkeus on 120, 180 ja 200 cm.

Musta bambu miekkailu

Betoni-, metalli- ja bambuyhdistelmä on erittäin menestyvä tässä matalassa bambuvarjossa. Harmaa väri on kauniisti vastakohtana   tummille bambu-näytöille  ja bambu-jatkeen päällä oleva sinkkisuoja sulkee käyttöiän. Kokemuksemme perusteella olemme oppineet, että bambu-aita kestää paljon kauemmin, jos ylä- ja alaosa on suojattu suoralta kosketukselta sateelta tai kosteudelta.

Bambu miekkailu

Koi-karppisella japanilaisella kalalammikolla bambu-aidat ovat välttämättömiä. Bambusta säteilevä ilma ja luonnollinen ilmapiiri ovat erottamattomasti yhteydessä Kaukoidän itään.

Musta bambu miekkailu

Bambu-aitapaneeleilla on se etu, että ne voidaan asentaa erillisinä näyttöinä. Sisäiset bambukepit takaavat puutarha-aidan vakauden.

Bambu miekkailu

Valssatut bambu-aidat   ovat halpoja, mutta todellakaan yhtä kauniita. Kiinnitetty metallilankaan ja viimeistelty värikkäillä bannereilla, voit luoda ainutlaatuisia ja moderneja bambua suojaavia näytöitä.

Musta bambu miekkailu

Musta bambu seula   on valmistettu luonnollisesti mustista (tummanruskeista) bambu tikkuista. Koska pylväät eivät ole maalattuja, toinen voi olla tummempi kuin toinen. Nämä värierot antavat kuitenkin luonnollisen ilmeen puutarhaan, terassille tai parvekkeelle. Huomaa myös tila bambu-aidan alaosassa. Välttämättä suoraa kosketusta maahan estää bambu versot absorboimasta kosteutta ja siten mädäntymästä.

Bambu miekkailu

Tämä bambu parvekeseinä on tiukasti kiinni kaidessa. Matala aita tarjoaa tarpeeksi yksityisyyttä tuntematta täysin suljettua. Kun menet samppanjapulloon, asiakas näyttää olevan myös melko tyytyväinen tulokseen.

Bambu miekkailu

Linjosa-bambu-aitapaneelimme ovat erittäin suosittuja, koska niillä on ainutlaatuinen itämainen ilme. Luomalla kaupunkipuutarhoja erityyppisillä kukilla ja kasveilla, puutarhurit valitsevat usein puutarhanäytöt näiden Indonesian bambupuutarhan näytöiden suunnittelussa.

Bambu miekkailu

Tämä aita koostuu bambu-aitateloista, jotka on viimeistelty   puolipyöreillä bambu sauvoilla  . Halkaistuja bambupylväitä käytetään peittämään olemassa olevat puiset aitapylväät.

Musta bambu miekkailu

Vankka musta bambu-puutarha-aita on jo silmänruokaaja, mutta sisältää aiton mukavia ulkovalaisimia ja saat lopulta todella upean bambu-näytön jopa yöllä.

Bambu miekkailu

Bambu pergola   on lähes automaattisesti mukana bambu aidat, mutta tässä tapauksessa, vaikka tasainen aikakausi peitetty  bambu reunat  .

Musta bambu miekkailu

Tämä koi-lampi näyttää upealta päivällä ja yöllä, koska valaistu musta bambu-näyttö tarjoaa tyypillisen itämaisen ilmapiirin, joka sopii täydellisesti tähän asetukseen.

Bambu miekkailu

Joissain tapauksissa bambu-aidan ei tarvitse olla korkea. Jos asut esimerkiksi joen tai metsän vieressä,   matala   bambusuojausruutu saattaa olla parempi jatkaa näkymän nauttimista.

Musta bambu miekkailu

Viihtyisä oleskelualue, taustalla mustat bambuaidat.

Bambu miekkailu

Bambu, joka on suorassa kontaktissa maan kanssa, mätää nopeasti. Puurunko on siksi erinomainen ratkaisu bambukestävyyden ja pitkäikäisyyden lisäämiseen. Yllä oleva esimerkki näyttää   Trendline-bambuvarjostomme   yhdessä tummanvärisen puurunkoisen kanssa.

Musta bambu miekkailu

Bambukatto ei aina koostu kiinteistä paneeleista tai teloista. Jopa yksittäisillä bambukeppuilla voit luoda osion. Levitä kuitenkin bitumimaalia (musta terva) bambuun, kun valitset kaivaaksesi bambukeppuja maahan. Tämä estää huonontumisen.

Bambu miekkailu

Bambun mahdollisuudet ovat rajattomat, etenkin yhdessä muiden rakennusmateriaalien kanssa. Tätä japanilaista puutarhaa, jossa on puiset bambu-aidat, pidetään hyvänä esimerkkinä.

Bambu miekkailu

Onko sinun peitettävä terassi nopeasti ja helposti? Sitten tämä edullinen   halkaistu bambu-aitakela on   paras valinta. Jaetut bambuvalssit ovat erittäin kevyitä ja pakattu käytännöllisille pussille, joissa on kahvat. Ne voidaan kiinnittää metallilangan seinämään vaijerinauhoilla tai erityisillä kiinnitysruuveilla. Niiden halpa hinta tekee niistä myös erittäin suosittuja väliaikaiseen katseluun esimerkiksi festivaaleilla tai rakennuskohteilla.

Oletko kiinnostunut ostamaan myös kauniita bambuaitauksia puutarhaan, terassille tai parvekkeelle?  Tilaa suoraan   verkkokaupastamme   ja lähetämme koko Euroopan parhaaseen hintaan!