Bambu on voimakas puumainen ruoho, joka on ihanteellinen erittäin kovan terassin ja laudoitusten tekemiseen. Bambu-kansi antaa puutarhallesi luonnollisen ilmeen ja voi lyödä. Bambusta ulkona oleva lattia voi kuitenkin muuttua likaiseksi ja harmahtavaksi ajan myötä. Oikea kunnossapito ja vankkaasennusovat tärkeitä pitääksesi kannen mahdollisimman kauniina. Mutta miten teet sen?

Miksi ylläpito on tärkeää?

Lehdet, siitepöly, pakkanen, sade tai paljon auringonvaloa: ne eivät ole bambulattianne parhaita ystäviä. Eri sääolosuhteet vaikuttavat paljon bambulevyjen ulkonäköön. Seurauksena on, että laudoituslaudat sääntuvat, likaantuvat ja voivat saada halkeamia ja halkeamia. Tietysti on olemassa tapoja peittää kansi suojaamaan sitä elementeiltä, ​​mutta ulkoterassilla, joka ei yleensä ole suositeltava vaihtoehto.

haalistua bambulaudoitus

1: Uusi – 2: Kuuden kuukauden kuluttua – 3: 18 kuukauden jälkeen – 4: Huollon jälkeen
 

Uusi bambuhylly

NANO bambulaudatKannen vankka rakenne on tärkeä pitää terassi kauniina. Lisäksi oikean tyyppisten terassilautojen valinta on erittäin tärkeää. BambutuontiNANO ja THERMOlaudoituslaudat ovat ihanteellinen valinta terassin rakentamiseen. Levyt on valmistettu puristettuista bambukuiduista erityisellä, patentoidulla käsittelyprosessilla. Tämä tekee niistä markkinoiden vahvinta, kovimpaa ja kestävinä kangasmateriaalia.

Bambulaudoituslaudamme ovat esivoideltuja ja erittäin kestäviä: 25 vuotta suorassa kosketuksessa elementteihin ei ole ongelma. Lisäksi bambulattiat eivät patentoidun käsittelynsä vuoksi vahingoitu mädäntymisen, homeen tai hyönteisten seurauksena. Molemmilla terasseilla voit valita lautan reunuksen tai sileän puolen. Haluatko sileän puolen? Tällöin säävaikutuksista johtuvat mahdolliset muodonmuutokset voivat olla selkeämmin näkyvissä.

Bambukekkien huolto

ulkoinen bambu suojaöljyKuten trooppisen kovapuulattiat, bambulaudatsää sää ajan myötä. Siksi on välttämätöntä ylläpitää ulkokäyttöön tarkoitettuja bambulattialaitteita erityisellä ulkoterassiöljyllä vähintään kerran vuodessa. Kehitimme Ulkopuolinen bambusuoja ulkoöljy erityisesti tätä tarkoitusta varten.

Bamboo Shield -öljyä voidaan käyttää sekä uusien että jo öljyttyjen bambulevyjen huoltoon ja peruskäsittelyyn. Se tarjoaa vahvan veden- ja likaa kestävän pinnan, UV-suojan ja hidastaa sienten ja levien muodostumista. Tarvitaanko bambusta ulkoterassillasi virkistäytymistä? Bamboo Shield -öljyn levittäminen tuo takaisin haalistuvan bambukannen alkuperäisen värin ja bambujyvän.

Puhdistus bambu kannella

Ylläpitotuotteiden käytön lisäksi bambuterassin tai terassin puhdistaminen on aina hyvä idea. Pidä bambukansi puhtaana poistamalla lehdet ja muut löysät liat luudalla. Voit myös rajoittaa laudoitusten ja karheuden pintoja puhdistamalla ne erityisellä piikarbidin luudalla tai piikarbidilevyllä varustetulla koneella.

Terassin usein puhdistamista suositellaan myös kannen säilyttämiseksi. Voit tehdä tämän huuhtelemalla lämpimän veden kansilaudoille yhdessä miedon pesuaineen kanssa. Tällä tavalla voit helposti poistaa kaiken lian kannelta ei-metallisella jäykällä harjalla. Huuhtele kansi uudelleen runsaalla vedellä ja anna levyjen kuivua kokonaan. Levitä kerros ulkoista bambusuojaa värin palauttamiseksi luonnolliseen tilaansa. Voit tehdä tämän vain kuivana: molemmat aluslaudojen on oltava sääolosuhteiden mukaan kuivia. Öljykäsittelyn jälkeen siihen ei sadetta sadetta vähintään 48 tuntia.