Bamboo tarjoaa upeita ratkaisuja myymälöiden suunnitteluun ja kauniiden huoneiden näyttöjen ja ikkunoiden luomiseen myymäläkehykseen. Kosmetiikkaa, koruja tai vaatteita myyvät liikkeet käyttävät usein bambukeppejä ja bambuesityksiä koristeena tai taustana esitelläkseen tuotteitaan.

Vihreä bambu-navat myymäläikkunassa

Rituaali   on hyvä esimerkki kosmetiikkaketjusta, joka on valinnut bambu näytönsä ikkunoihin. Tätä projektia varten olemme maalanneet pala   kiinalaisia ​​Moso-bambu-napoja  . Vihreä bambu sopii täydellisesti esittelyyn ja korostaa tuotteiden puhtaita ja luonnollisia ominaisuuksia.

Kauppasuunnittelu bambu-näytöllä

Tämä Swarovski-korumyymälä on valinnut   bambu-näytön   taustana korvakorut ja kaulakorut. Naturaalisen bambu ja modernin valkoisen näytön välinen kontrasti on erittäin onnistunut.

Bambupaneelit näyttelyosastolle

Kiinteät bambupaneelit   ovat lämpimät ja ne sopivat erinomaisesti seinien ja lattioiden peittämiseen, kuten tässä näyttelyosastossa esitetään. Suuret halkaisijaltaan olevat bambu-navat antavat leikkisän koristeen.

Bambuhuone-osio myymälässä

 Naisten muotiin erikoistuneen vaatekaupan Anna van Toorin näyttelyesineitä varten   olemme valmistaneet räätälöityjä bambu-osioita. Tässä suunnittelussa käytimme   mustia bambu rullia,   joiden pohja on   bambu ristiviilusta  .

Bambukatto

Overzee2   Terschelling käyttäneet   split bambu sämpylöitä   ja   puoli pyöreä bambusta pylväiden   on omaperäisesti katto. Kaupan suunnittelussa on myös mukava bambupöytä lasipöydällä.

Kauppojen suunnittelu bambu-näytöillä

  Castricumin Aldor Lighting asensi äskettäin   bambu-näytöt   huoneidenjakajiksi heidän ikkunoihinsa.

Suuri vihreä bambuhuonejakaja

Bambupuiden luonnollinen vihreä väri bambumetsässä laukaisee usein mielikuvituksen. Mutta bambu-runkojen väri muuttuu keltaiseksi / beigeksi korjattaessa. Elävän bambu simuloimiseksi käytimme vihreällä maalatulla bambu-sauvalla puisessa laatikossa, jossa on valkoisia kiviä, tähän suureen bambu-huonejakajaan.

Musta bambukauppa sisustusideoita

Bambu sauvat tarjoavat erittäin suositun koriste-aksentin modernissa myymäläsuunnittelussa. Tämä parturi-myymälä Alankomaissa käytti   Java Black bambua   Indonesiasta.

Oletko kiinnostunut käyttämään bambumateriaalia myymäläsi sisustukseen?  Älä epäröi ottaa   yhteyttä meihin   saadaksesi lisätietoja ja ammatillisia neuvoja.