Marco van G. Flevolandista pohti ajatusta rakentaa ainutlaatuinen puutarhakatto bambuun integroidulla liukuportilla kotinsa sisäänkäynnille. Hänen silmänsä oli kiinni Giant-mallistoomme mustissa bambu-aitalevyissä     ja kysyi meiltä, ​​onko mahdollista rakentaa hänelle sopiva liukuovi. Tärkeä vaatimus oli, että bambuportin tulisi ripustaa rautatiejärjestelmään, jotta se ”kelluu” hiekkatien yli.

Lyhyen laskelman ja aivoriihen jälkeen menimme suoraan töihin. Suunnittelijamme valitsivat liukuportin runkoon ruskeanväristä puuta, jossa musta bambu-aita oli kiinnitetty tiukasti. Puurungon kulmat vahvistettiin metallisilla kulmakiinnikkeillä.

Muutamaa viikkoa myöhemmin saimme kuvia lopputuloksesta, ja on sanottava, että musta bambu-liukuhila-aita näyttää hyvältä!

”Talomme bambu-liukuovi täyttää odotukset täydellisesti. Monet ohikulkijat ovat pysähtyneet katsomaan aitaa! ”
– Marco van G.

  Bambu-aidan asennuksessa käytettiin puisia aitapylväitä ja   ruostumattomasta teräksestä valmistettuja puristimia . Puupylväät peitettiin   puolipyöreillä mustilla bambupylväillä  . Lopuksi   puutarhaan lisättiin mustaa bambureunaa lopullisen lopputuloksen saavuttamiseksi.